GLXSS AR SMART BRILLER IP67

Lager
Mindre enn 10
Pris
kr 19 900,00
SMART AR BRILLE
Opplev styrken ved å jobbe tett sammen, men med kollegaen på avstand. Håndfri og kolleger på live feed gir deg muligheten til å få hjelp, dokumentere og få sanntidsinformasjon projisert direkte i øyet. Kompliserte instruksjoner eller koblingsskjemaer kan vises til deg akkurat til rett tid og uten at du trenger å gi slipp på arbeidet med øynene. AR-brillene gir deg økt effektivitet og en unik mulighet til å koble til spisskompetanse akkurat når du trenger det.
 
 
AR-brillene (augmented reality eller forsterket virkelighet) tilbyr en løsning for å kommunisere og ta opp video eller ta bilder direkte via brillene. For de av dere som er på oppdrag og trenger å dokumentere det du holder på med eller viser en live feed til kollegaen din, kan du gjøre det raskt uten å bli distrahert av omstendelige prosedyrer eller involvering av tilleggsutstyr. Koble brillene til mobiltelefonen din og aktiver opptaket eller fjernprogramvaren, så er du i gang. Det er et praktisk verktøy for deg som ikke vil fomle med kameraet eller telefonen mens du jobber.
 
 
Perfekt for små områder
Kameramodulen på brillene er enkel avtagbar og påtagbar. Hvis du trenger tilgang til videodokumentasjon på den trange og små plassen, tar du bare ut kameramodulen og holder den i hånden. Men selv med kameraet på skuldrene, er det nok å få hodet i hullet slik at kollegene dine kan henge med deg hele veien.
 
 
Bilder og video av topp kvalitet gjør viktige detaljer tydelige.
Med et 13 megapiksel kamera og video i 1080P FHD risikerer du ikke å savne viktige detaljer. Lysfølsomheten er også god, slik at selv rom med dårligere belysning fungerer bra.
 
 
Kan leveres i mange glass varianter
For å lette bruken av brillene er det utviklet mange modeller og tilbehør. Hvis du jobber mye utendørs, kan du kjøpe farget polariserende glass (solbriller). Vernebriller er også tilgjengelig som et alternativ for et tøffere industrimiljø, for eksempel et standardfeste for en vernehjelm. Du finner alle typer tilbehør lenger ned på siden.
 
 
Enkelt å komme igang
For de av dere som bruker brillene, er det enkelt å koble til via et møte eller en samtale med kollegaen din i appen. Hen svarer enten via nettgrensesnittet eller i samme app, og du er i gang. Hvis du trenger å lese en QR-kode, er det ikke noe problem, ved hjelp av AI-motoren kan du lese QR-koder til mobilen din, direkte i brillene. Du kan teste programvaren gratis, ved hjelp av korte møter på 15 minutter der du kan bekrefte at kvaliteten er den du vil ha.
Varenr.
20101531

Dokumenter

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×